Ejendomsservice

Vores ejendomsservice omfatter vedligeholdelse samt rengøring af jeres ejendom. Vores kvalificerede og professionelle team af medarbejdere har forudsætninger for at varetage den daglige drift og vedligeholdelse af f.eks. boliger, offentlige bygninger og erhvervsejendomme.

Vores medarbejdere er nemlig uddannede indenfor området, og har dermed tilegnet sig alle kvalifikationer til at klare dagligdagens vedligeholdelse af jeres ejendom. Vores service indebærer mange forskellige ydelser i ejendommen. I er derfor mere end velkommen til at skrive til os og høre mere.

TRAPPEVASK

Trapperne er den udvidede del af vores hjem. Hvad end der måtte være af snavs på trapperne, i vores opgange, bringer vi i vores hjem idet vi træder ind af døren. Derfor er det vigtigt, at man vedligeholder hygiejnen på trapperne og i opgangene.

Det går stærkt for trapperne at blive beskidte, og der går ikke lang tid før end der bliver fyldt med tyggegumi og cigaretskodder. Vi tilbyder derfor hos Renkilde at holde jeres trapper og ejendomme rene, således at beboerne føler sig godt tilpas. Vi går meget op i kundens velvære, og et rent miljø lige før man træder ind i sit hjem, bør være normen og ikke undtagelsen.

KÆRNEVÆRDIER

For Renkilde betyder værdier som tryghed, punktlighed, god kommunikation og kvalitetsydelser rigtig meget – og derfor efterlever vi også disse idealer. Vores kunder kan trygt stole på, at vi møder op til tiden og udfører vores arbejde med bravur.

Desuden anerkender vi betydningen af god komunikation mellem os og vores kunder. Vi operer derfor altid med godt humør og et smil på læben, så vores kunder altid får en god oplevelse ud af vores ejendomsservice.

ARBEJDSOPGAVER

  • Trappevask og rengøring i opgangen.

  • Fejning af fortov samt på ejendommen.

  • Fjernelse og håndtering af skrald.

  • Vinduespudsning.

  • Vedligeholdelse af grønne arealer.

  • Alle viceværtsfunktioner.

  • Snerydning.

  • Rengøring af tagrender og nedløbsrør.
Call Now Button
Få et uforpligtende tilbud
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder