RENGØRING I INSTITUTIONER

En institution husere mange mennesker og derfor kan ophobning af støv, skidt og snavs hurtig resultere i et dårligt indeklima og sidenhed sygedage blandt både personalet såvel som beboerne. Det er derfor meget vigtigt, at man er grundig og hyppig i sin rengøring af disse institutioner. Støv er ofte det største problem, og i en institution er der oftest meget af det.

Hos Renkilde går vi meget op i en grundig rengøring af jeres institution. Vi adskiller os fra andre, da vi ved hvad der kræves for at udføre et godt og grundigt stykke arbejde i netop jeres institution. Vi ønsker at levere Danmarks reneste og mest hygiejniske institution til jer.

Vi ved hvor vigtig det er, at jeres institution bliver holdt pæn og ren – desværre bliver mange rengøringsmidler produceret af dårlig kvalitet og med stærk overparfumering. Noget der i værste tilfælde kan skabe allergi. Vi anvender derfor altid miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent på institutioner. På denne måde ved vi også at kvaliteten på vores rengøringsprodukter er i top, og at ingen tager skade af de rengøringsmidler som vi benytter os af.