fbpx

Akut rengøring

Hvis du står og mangler akut rengøring så står vi til rådighed! Renkilde klare alle akutte opgaver. Ring på 70 77 77 20.


  Rengøring døgnvagt 24/7

  Er du pludselig havnet i en situation, hvor du akut mangler professionel rengøring? Fortvivl ikke – Renkilde er her for at hjælpe dig! Vi forstår, at ulykker og uforudsete situationer kan opstå på de mest upassende tidspunkter, og derfor står vores dygtige og erfarne rengøringspersonale klar til at rykke ud 24 timer i døgnet.

  Hos Renkilde har vi specialiseret os i akut rengøring og kan håndtere alle typer opgaver, store som små. Vi ved, at når det gælder akut rengøring, er tiden essentiel, og derfor garanterer vi hurtig respons og effektiv udførelse af rengøringsarbejdet. Vi benytter kun de bedste og mest effektive rengøringsmidler og -udstyr, så du kan være sikker på et skinnende rent resultat hver gang.

  Arbejdsopgaver

  Trappevask og rengøring i opgangen

  Fejning af fortov samt på ejendommen

  Fjernelse og håndtering af skrald

  Vinduespudsning

  Vedligeholdelse af grønne arealer

  Alle viceværtsfunktioner

  Snerydning

  Rengøring af tagrender og nedløbsrør

  Kontakt os ved akut

  Kontakt os i dag og vi vil rykke ud på kort tid

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud