fbpx

Vinduespolering

Der er intet værre end beskidte og snavsede vinduer, om det så er i din butik eller i dit hjem.

Over kort tid samles der en masse skidt på dine vinduer – alt fra støv til bilos, og ikke nok med at dine vinduer bliver fyldt med skidt, så ser det heller ikke særlig indbydende ud.

Vi forstår hvor vigtigt det er at se præsentabel ud udefra, både i butik og i hjemmet.


  Vinduespudsning

  Hos Renkilde tilbyder vi at hjælpe jer, med at holde jeres vinduer rene. Ikke flere lange og kedelige dage med at polere og vaske jeres vinduer, fri for at hænge ud ad vinduet for at nå hvert et hjørne. Hos Renkilde tager vi os af det hele, og lader jeg slappe helt af. I er i trygge hænder hos os.

  Vi laver vinduespolering til både erhverv og privat. Tegn et abonnement gennem os og vi vil sørge for at jeres vinduer altid er pæne og nydelige at se på. Kontakt os i dag og vi sender jer et uforpligtende tilbud.

  Vinduespolering privat

  Det er ikke så ofte man har brug for at få pudset sine vinduer derhjemme, men det er stadig en utrolig rar fornemmelse, når man kan se ud ad vinduet, og man ikke får sin opmærksomhed afledt af Nutella finger afmærkningerne, som baby har smurt udover vinduet for to uger siden.

  Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vinduespolering hjemme hos jer.

  Vinduespolering erhverv

  Når man tegner et abonnement med os for vinduespolering af sine butiksruder eller kontorvinduer, så opdager man hurtigt hvor meget rarere ens arbejdsområder bliver.

  Der kommer simpelthen bedre og finere lys ind med rene ruder, og især når det kommer til butikker, vil man opdage hvor stor en effekt det har på tydeligheden af farverne i butikken.

  Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vinduespolering til erhverv.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe med din vinduespudsning! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud