fbpx

Flytterengøring

Vi sørger for rengøring efter flytning. Uanset hvor lille eller stor jeres område er, så kan vi finde en rigtig god løsning til jer.

Kontakt os i dag og vi sender jer et uforpligtende tilbud.


  Flytterengøring program

  Vores rengøringsprogram til flytterengøring er således:

  Stuer og værelser

  Til stuer og værelser og generelt alle rum indeholder flytterengøring følgende:

  Køkken

  Til køkken indeholder flytterengøring følgende:

  Toilet / Badeværelset

  Til toilet og badeværelset indeholder flytterengøring følgende:

  Vinduer

  Til vinduer indeholder flytterengøring følgende:

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud