fbpx

Erhvervsrengøring Frederiksberg

Frederiksberg er kendt for sin historiske arkitektur, sine kulturelle begivenheder og for sine grønne områder. Men Frederiksberg er også kendt for at være en driftig bydel med masser af iværksætteri, virksomheder og handelsdrivende. Hvis du er en af dem, og du er på udkig efter en dygtig samarbejdspartner til at stå for din rengøring, så har du fundet den. 

Hos Renkilde tilbyder vi nemlig professionel erhvervsrengøring på Frederiksberg af høj kvalitet af uddannet og servicemindet personale.


  Hvordan foregår erhvervsrengøring?

  Step 1
  Ring eller skriv til os for at høre nærmere om hvordan vi kan gøre rent i jeres firma.
  Step 2
  Vi sender et uforpligtende tilbud inden for 24 timer efter din henvendelse.
  Step 3
  Sammen aftaler vi en dag, der passer ind jeres arbejdstid, så I kan holde fokus på det vigtige.
  Step 4
  Med din nye aftale sikrer du en fleksibel rengøringstjeneste uden binding

  Så simpelt er det!

  Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

  Miljøvenlig og effektiv erhvervsrengøring

  Vi anser en velplejet arbejdsplads som en investering i virksomhedens fremtid. Ugunstige arbejdsforhold kan føre til øget fravær på grund af sygdom, og derfor mener vi, at alle bør have adgang til lokaler, der er rene og indbydende.

  Hos Renkilde påtager vi os gerne dette ansvar, så I kan fokusere udelukkende på jeres kerneforretning. Uanset om det drejer sig om kontorer eller produktionsfaciliteter med skrappe rengøringskrav, er vi parate til at yde vores assistance.

  Solid kontorrengøring

  Vi leverer kontorrengøring af høj kvalitet med en skarp sans for detaljer. Vores tilgang til rengøring er altid yderst grundig. Når vi udarbejder en rengøringsplan, garanterer vores inspektion, at planen følges omhyggeligt.

  Hvis der alligevel skulle være det mindste, der kan forbedres, kan I være trygge ved, at vi tager hånd om det med det samme. Vi tilbyder fleksibilitet med hensyn til rengøringstidspunkterne, så hvis det passer jer bedre med en tidlig morgenrengøring i stedet for om aftenen, tilpasser vi os jeres præferencer.

  I dag kan I kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

  Få en renlig butik

  Forbrugere favoriserer indkøb i velplejede og ordentlige butikker. En korrekt rengøring kan øge omsætningen i butikken, og omkostningerne ved professionel rengøring indhentes hurtigt.

  Udstillingsvinduer, der ikke er rene, støvede hylder og beskidte gulve – alt dette bidrager til at give kunderne grunde til at overveje andre steder at handle. Vi besidder omfattende erfaring med at rengøre butikslokaler og er dygtige til at tilpasse os de behov, både medarbejdere og ledelse har.

  Hvis der er områder i butikken, som medarbejderne allerede selv tager sig af rengøringen i, så inkluderes dette ikke i vores arbejdsplan. Dette giver jer mulighed for at arbejde fleksibelt i overensstemmelse med jeres sædvanlige arbejdsrutiner i butikken. Tøv ikke med at tage kontakt i dag for at få et uforpligtende tilbud.

  På lager og fabrik

  I lagre og fabrikshaller, der ofte er rummelige og udstyret med høje hyldesystemer, kan der opstå en risiko for, at støvpartikler hurtigt ophober sig på områder, som ikke regelmæssigt bliver rengjort af medarbejderne.

  Dette kan føre til, at medarbejderne dagligt udsætter sig selv for mikroskopiske partikler, der potentielt kan fremprovokere sygdomme som allergiske reaktioner og lignende.

  Med vores mange års erfaring sikrer vi omhyggelig rengøring af selv de mest sværttilgængelige hjørner og områder. Dette gælder, uanset hvor udfordrende det måtte være at komme til. Tøv ikke med at kontakte os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Fleksibel erhvervsrengøring på Frederiksberg

   Behovet for erhvervsrengøring i din virksomhed kan ændre sig fra uge til uge – måske sågar fra dag til dag. Derfor er det vigtigt at have en samarbejdspartner, der er fleksibel og som kan træde til, når der er behov for det – eller træde tilbage, når der er behov for dét. Nogle uger er din virksomhed måske næsten helt tom, hvorimod der andre uger kan være helt modsat. Dermed ændres rengøringsbehovet. 

   Hos Renkilde tilbyder vi derfor fleksibel erhvervsrengøring på Frederiksberg, som du har mulighed for løbende at justere og tilpasse alt efter dit behov. Vi er omstillingsparate og klar til at træde til, hvis du har brug for ekstra rengøring. Hos os kan I nemt styre og ændre jeres rengøringsbehov, hvis der skulle være behov for det. 

   Skulle I få akut brug for hjælp, eller har I en specialopgave, finder vi også altid en løsning på det. Hos os er jeres behov nemlig vores førsteprioritet. 

   Uddannet rengøringspersonale på Frederiksberg

   Vi forstår godt, hvis det kan være en smule grænseoverskridende at have fremmede til at gøre rent i din virksomhed – særligt hvis du ikke er vant til det. Men hos os kan du føle dig helt tryg. Vi anvender kun uddannet personale, som ikke kun er dygtige til at gøre rent, men som også er diskrete, venlige, imødekommende og ikke mindst topprofessionelle. Vi sørger for, at du får en skinnende ren virksomhed, uden at den daglige drift på nogen måder bliver påvirket og uden at vi er til gene. 

   Vi gør desuden effektivt og målrettet rent, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores personale har specialiseret viden om rengøring af forskellige overflader, rengøringsmidler og udstyr, så de kan udføre rengøringen både effektivt og hurtigt. Samtidig har vi specialudstyr til rådighed, så uanset hvilken type virksomhed du har og hvilket rengøringsbehov du har, så kan vi løse opgaven. 

   Kort sagt er vores veluddannede personale med til at sikre en høj kvalitet af rengøringen og hygiejnen på din arbejdsplads.

   Skånsom rengøring med fokus på miljøet

   Når vi udfører erhvervsrengøring for vores kunder på Frederiksberg og omegn, sørger vi naturligvis for at undgå unødigt slid på materialer og inventar under rengøringen. Vi går effektivt, men skånsomt til værks og anvender kun milde rengøringsprodukter, som ikke belaster miljøet. 

   Dette bidrager både til at forlænge levetiden af din virksomheds inventar, men er også med til at sikre et behageligt indeklima og arbejdsmiljø. Der er nemlig ikke noget værre end at møde ind på en arbejdsplads, som lugter langt væk af ammoniak, klor eller sprit.

   Så simpelt er det!

   Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

   Kontakt os allerede i dag

   Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe, og du kan kontakte os på tlf. nr.: 70 77 77 20, via Kontakt@renkilde.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Indhent et tilbud