Privat rengøring

Skal du have gjort rent hjemme hos dig selv, kan vi hjælpe dig med det. Vores forsikrede rengøringsassistenter sørger for at I trygt kan overlade rengøringen af hjemmet til os.


  Hvordan foregår det?

  Step 1
  Ring eller skriv til os for at høre nærmere om hvilken type rengøring du skal bruge.
  Step 2
  Vi sender et uforpligtende tilbud inden for 24 timer efter din henvendelse.
  Step 3
  Sammen aftaler vi en dag for din nye rengøringshjælp, der passer ind i din hverdag.
  Step 4
  Med din nye aftale sikrer du en fleksibel rengøringstjeneste uden binding

  Så simpelt er det!

  Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

  Hvorfor ikke bare gøre det selv?

  Og det er jo meget påfaldende. Vores erfaring er dog at rengøring ofte er en af de ting, der hurtigt kan blive negligeret. I en travl hverdag, kan man hurtigt nøjes med at samle tøj og skrald sammen og tænke det var det.

   I mellemtiden samler de onde støvpartikler sig sammen overalt i jeres hjem. Under sofaen. Bag fjernsynet. På jeres tæpper. Over jeres malerier og fotorammer. Og hvad gør det? Det muliggør dannelse af bakteriekulturer og det der er værre.

  Uden en rigtig desinfektion af ens hjem, kan man have diverse virusser liggende på overfladerne. Hvis man ikke får gjort ordentligt rent, kan man udvikle sådan noget som allergiske reaktioner overfor støv. 

  Derfor er der rigtig mange almindelige hjem, der vælger at have en rengøringsassistent, der kommer hjem til dem, på regulær vis, og sørger for at gøre rent for dem. Kontakt os i dag, og I vil blive overrasket over hvor billigt det egentligt er.

  Kan man føle sig tryg ved rengørings-assistenterne?

  Kan man føle sig tryg ved rengøringsassistenterne?

  Vores virksomhed ville ikke kunne eksistere eller fungere i over 10 år, hvis der havde været situationer, hvor kunderne ikke kunne føle sig tryg.

  Når det kommer til jeres ejendele, så behandler vi dem, som var hver eneste af jeres ting, en værdifuld genstand fra Statens Museum for Kunst. Om vi kører støvsugeren over jeres tæpper, eller støver af foran jeres makeup spejl, så kan I være sikre på at vi er meget påpasselige. Hvis der imod forventning skulle være den mindste tvivl, så er vores rengøringsassistenter er dækket under vores erhvervsforsikring.

  Derudover har vi en rigid screening af medarbejdere, da vi også gør rent i steder med både børn og ældre. Dette er en absolut nødvendighed for os, og noget som vi ikke tager let på. Rengøring i private hjem kan være grænseoverskridende for nogen, men vi altid vores for at du føler dig tryk med samarbejdet. Jeres tryghed ved vores medarbejdere, er en del af vores ansvar. Kontakt os i dag hvis I har spørgsmål.

  Hvad hvis jeg er allergisk overfor rengøringsmidler?

  Som udgangspunkt, anvender vi rengøringsmidler, der er allergineutrale. Men inden vi starter ude hos jer, så vil vi gennemgå eventuelle allergier eller mishag ved diverse rengøringsmidler, således at det ikke er noget der er til ubehag for jer. Det finder vi nemt ud af. Kontakt os i dag for at finde ud af hvilke rengøringsmidler vi anvender.

  Skal jeg være der ved rengøringen?

  I kan, hvis I vælger det, overlade en nøgle til rengøringsassistenten efter aftale. Der er også nogen der vælger en kodet nøgleboks, hvor rengøringsassistenten kan tage nøglen når de ankommer, og efterlade den når de går. Således er det heller ikke nødvendigt for jer at være der ved rengøringen. Og hvis I er, vil I knap nok lægge mærke til de er der, indtil de er gået og I ser hvor pænt og nydeligt der er blevet. Kontakt os i dag for at finde ud hvordan det gøres.

  Enkelt rengøring

  Som dit rengøringsfirma i København er vi hos Renkilde udstyret og udrustet til ikke kun at varetage enhver rengørings opgave, men også at skabe smukke resultater, uanset hvad dine behov måtte være. Dine behov for privatrengøring er unikke, og derfor er vi både fleksible og imødekommende når du beder os om at være din rengøringshjælp.

  En af de behov vi ofte varetager, er enkeltstående opgaver. Dette omhandler primært hjemmerengøring i forbindelse med fester eller andre begivenheder. Ligeledes tilbyder vi også hjælp til andre lignende opgaver, som for eksempel flytterengøring. Behovet for enkelte rengøringer opstår ofte ved særlige lejligheder, og kan i mange tilfælde planlægges i god tid. Lad os stå for rengøringen, så du kan fokusere på de vigtigere ting. Uanset hvilken type enkeltstående rengøringshjælp du søger, er du hos Renkilde sikker på hurtigt og effektivt arbejde, og smukke resultater.

  Ønsker du at høre mere om vores enkelte rengøringsløsninger, eller befinder du dig i en situation hvor du har behov for rengøringshjælp, kan du altid kontakte os. Fortæl os om dine behov, så sender vi et skræddersyet tilbud der både vil glæde og gavne.

  Fast rengøring

  Mange danskere har gennem de sidste år fået en travlere hverdag, end hvad vi tidligere har oplevet. Hvad end der er tale om længere arbejdsdage eller pendling til og fra arbejdet, har vi set et stort fald i fritid. Og den fritid der er tilbage, skal selvfølgelig nydes. Uanset om der her er tale om kvalitetstid med familie og venner, pleje af hobby og interesser eller noget helt tredje, er rengøring noget de fleste helt ville være foruden. Heldigvis tilbyder vi hos Renkilde en nem og effektiv løsning.

  Rengøring af private hjem er er for mange en nødvendighed, og med vores rengøring priser behøves det ikke koste en formue. Lad os varetage rengøringen af dit hjem, så du kan bruge din tid på de vigtigere ting i livet.

  Med en fast rengøringsplan, kan du forebygge skidt og snavs i at ophobe sig, så du kan slappe af i ro og mag. Når vi indgår et samarbejde om fast rengøringshjælp, baseres aftalen altid på dine behov. Vi skræddersyer en rengøringsplan der passer til din hverdag.

  Uanset om du ønsker rengøring hver uge eller hver anden uge, ønsker rengøring mens du er på arbejde eller selv er hjemme, er vi fleksible. Søger du professionel rengøring til hjemmet, er Renkilde din privat rengøringshjælp. Lad os sammen skabe en plan for privat rengøring i København, og kom hjem til et smukt og pletfrit hjem.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Vender gerne tilbage
  Har haft aftale om månedsrengøring, der har fungerer fint. Kommunikationen har været god og der er altid blevet fulgt op på de snakke, vi har haft. Vil selv vende tilbage til Renkilde, næste gang jeg har brug for rengøring.
  trustpilot
  Tina
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell

  Privat rengøring priser

  Rengøring hos os tilbydes til en fordelagtig pris. Vi synes alle skal kunne være med, derfor tilbyder vi privat rengøring til en pris, alle kan være med på. Prisen på rengøringen afhænger af størrelsen på det areal der skal rengøres, og hvilken slags rengøring du ønsker.

  Det kan være meget forskelligt fra person til person, om hvor meget eller hvor lidt rengøring man behøver. Om det er en engangsydelse hvor din bolig kræver en enkelt rengøring, eller måske har dit firma brug for en aftale på ugentlig rengøring. Det hele kan lade sig gøre hos os, vi opfylder dine behov for rengøring hvad end du er på udkig efter.

  Vi kigger sammen på dine behov og ønsker, og finder frem til den bedste pris og løsning til dig.

  Rengøring i København

  Hos Renkilde tilbyder vi privat rengøring i Storkøbenhavn. Vi er et rengøringsfirma i København og har over 10 års erfaring med rengøring, og mange glade kunder. Vi er fleksible i forhold til tidspunkter for rengøring, og vil gerne tilpasse os så godt som muligt, efter dine behov. Vi kommer ud til dig om det er kontorrengøring eller rengøring privat du søger.

  Hos os er du altid i trykke hænder, da vi behandler dit hjem med respekt og omhyggelighed. Så søger du rengøring til private hjem i København, så kontakt os i dag.

  Vores program til periodisk rengøring er således:

  Stuer & værelser

  • Gulve støvsuges og vaskes

  • Polstrede møbler såsom sofaer støvsuges/børstes

  • Tilgængelige og horisontale overflader og møbler afstøves og plet rengøres 

  OBS: der anvendes forskellige klude og rengøringsmidler for at skåne de forskellige materialer og overflader (vindueskarme, reoler, skabe, borde, tv mv.)

  Køkken

  • Gulve støvsuges og vaskes

  • Køkkenbord rengøres og afkalkes

  • Skabslåger, køleskab, fryser aftørres udvendigt

  • Tilgængelige og frie maskiner såsom elkedel, kaffemaskine, brødrister aftørres udvendigt

  Toilet/Badeværelse

  • Alle ting fjernes ved badeværelset, og flader vaskes

  • Afkalkning af badeværelset ved brusearmaturet og de omkringliggende fliser hver gang

  • Toilettet rengøres grundigt indvendigt og udvendigt

  • Håndvaske afkalkes og rengøres

  • Spejle rengøres

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud