fbpx

Hovedrengøring

Hovedrengøring er din komplette rengøringsløsning, hvor vi sørger for rengøring af diverse rum, vinduer m.m.

Kontakt os i dag og vi sender jer et uforpligtende tilbud.


  Hovedrengøring program

  Vores rengøringsprogram til hovedrengøring er således:

  Stuer og værelser

  Til stuer og værelser og generelt alle rum indeholder flytterengøring følgende:

  Køkken

  Til køkken indeholder flytterengøring følgende:

  Toilet / Badeværelset

  Til toilet og badeværelset indeholder flytterengøring følgende:

  Vinduer

  Til vinduer indeholder flytterengøring følgende:

  Hovedrengøring til køkken- og rengøring af badeværelse i København ved Renkilde

  Hovedrengøring er rengørings programmet, der tilbyder komplet rengøring af forskellige typer rum i et hus. Dette inkluderer køkken, badeværelser, stue, andre værelser og vinduer. Hovedrengøringsløsningen giver en grundig og dyb rengøring af rummene. Det professionelle personale hos Renkilde bruger passende teknikker og rengøringsløsninger til at få enhver afkroge af dit hus til at gnistre. Vores primære rengørings service til et pletfrit køkken omfatter rengøring af gulve, skabe og hårde hvidevarer. Renkildes rengøring af badeværelse vil gøre gulve, overflader, fliser og badeværelsesarmaturer fri for snavs, bakterier og snavs.

  Hvorfor skal du vælge os til rengøring af badeværelse og køkken rengøring?

  Badeværelsesrengøring og køkken rengøring er afgørende for at opretholde et rent boligareal. Badeværelser og køkkener er mest tilbøjelige til at opbygge snavs og bakterieangreb. Derfor skal hovedrengøringen af ​​køkken og badeværelser udføres af et erfarent, professionelt rengøringsfirma. Renkilde er en virksomhed, der leverer eksemplariske og konsekvente rengøringsydelser i Storkøbenhavn. Vores dygtige medarbejdere bruger professionelt rengøringsudstyr og rengøringsmidler til at udføre arbejdet. Vi tilbyder også skræddersyede rengøringsløsninger til et rent og friskt køkken og badeværelse. Vi sikrer fuldstændig ro i sindet, hvilket sparer dig tid på at rengøre disse rum. Vær klar til at få et rent, bakteriefrit køkken og badeværelse med Renkildes hovedrengøring.

  Hvordan gør vores fagfolk rengøring af badeværelse og køkken rengøring?

  Renkilde beskæftiger professionelt veluddannede rengøringsfolk til at rengøre køkken og badeværelse. Ved køkken rengøring bliver rummet først ryddet op, og overfladerne støves af. Køkkenskabene, køleskabet og fryseren rengøres med vrangen ud, og elektriske apparater som brødrister og kaffemaskine bliver tørret af overfladen. Gulvet støvsuges først og vaskes derefter rent.
  Under rengøring af badeværelse rengør dygtige rengøringsfolk toilettet, håndvasken og diverse hylder. Inden rengøring afkalkes badeværelsesarmaturer, vandhaner og håndvaske. Til sidst renses fliserne på væggene, og gulvet støvsuges og vaskes.

  Kom i kontakt med Renkilde og få effektiv rengøring af stue, vinduer, køkken og rengøring af badeværelse til den bedste pris

  Hvis du leder efter et professionelt rengøringsfirma, der leverer fremragende køkken-, badeværelses- og stuerengøring til overkommelige priser i hovedstadsområdet, så spørg Renkildes ydelser. Vi er et autoriseret rengøringsfirma. Vi sikrer den bedst mulige rengøring af alle rum i dit hus, inklusive hvidevarer og vinduespudsning. Vores uddannede rengøringsassistenter er pålidelige og bruger professionelt rengøringsudstyr og miljøvenlige rengøringsløsninger til at gøre dit hus ultrarent og fri for bakterier. Kontakt os i dag på 70777720 eller mail os på kontakt@renkilde.dk for et uforpligtende rengøringstilbud. Overlad dit husrengøring til os, og læn dig afslappet tilbage for at se plettede værelser.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud