fbpx

Erhvervsrengøring

Hos Renkilde mener vi at en ren arbejdsplads er en god investering i jeres forretning.
En beskidt og snavset arbejdsplads kan resultere i dårligt indeklima og sidenhen flere sygedage. Vi mener derfor at alle fortjener pæne og rene lokaler at arbejde i. Med en ren arbejdsplads følger også et forbedret indeklima – noget både kunder og medarbejdere sætter stor pris på.

Vi tilbyder at være ansvarlige for dette, således at i ikke skal tænke på andet end forretningen! Om det end drejer sig om kontorer eller produktionsfaciliteter med strengere rengøringskrav, så står vi klar til at hjælpe.
Vi har over 10 års erfaring med rengøring af erhvervslokaler til en billig og fleksibel pris. Vi ordner både butikslokaler, kontor, fabrik, lager, og al anden rengøring indenfor erhvervslivet. 


  Hvordan foregår erhvervsrengøring?

  Step 1
  Ring eller skriv til os for at høre nærmere om hvordan vi kan gøre rent i jeres firma.
  Step 2
  Vi sender et uforpligtende tilbud inden for 24 timer efter din henvendelse.
  Step 3
  Sammen aftaler vi en dag, der passer ind jeres arbejdstid, så I kan holde fokus på det vigtige.
  Step 4
  Med din nye aftale sikrer du en fleksibel rengøringstjeneste uden binding

  Så simpelt er det!

  Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

  Miljøvenlig erhvervsrengøring

  Vi mener at en ren arbejdsplads er en investering i forretningen. Dårlige arbejdsforhold kan resultere i flere sygedage, og vi mener derfor at alle fortjener rene og pæne lokaler.

  Renkilde tilbyder at være ansvarlige for dette, således at I ikke skal tænke på andet end forretningen! Omend det drejer sig om kontorer eller produktionsfaciliteter med strengere rengøringskrav, står vi klar til at hjælpe.

  Kontor rengøring

  Vi udfører kontor rengøring i høj kvalitet, med blik for detaljen. Vi er altid utrolig grundige i vores rengøring. Når vi laver en plan for en rengøringsplads, sørger inspektionen for at planen er overholdt til punkt og prikke.

  Hvis der dog alligevel skulle være det mindste at forbedre, så kan I være sikre på at vi tager os af det med det samme. Vi er fleksible i forhold til rengøringstidspunkter, så hvis det passer jer bedre at vi kommer tidlig morgen i stedet for aften, så justerer vi i henhold til jeres behov.

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud for kontor rengøring.

  Rengøring af butik

  Kunder foretrækker at handle i butikker der er pæne og nydelige. Ordentlig rengøring kan øge omsætningen i butikken, og professionel rengøring er hurtigt tjent hjem igen.

  Udstillingsvinduer der ikke er rene, hylder der er støvede, gulve der er beskidte, det er alt sammen med til at give kunder årsager til at det ikke er hos jer, at de skal handle. Vi har stor erfaring med rengøring af butikslokaler og er gode til at justere i forhold til hvad medarbejdere og ledelse har brug for.

  Hvis der således er ting i butik områderne, som medarbejderne selv gør rent, bliver det ikke lagt i arbejdsplanen og man vil således kunne arbejde fleksibelt i forhold til hvad jeres sædvanlige arbejdsgang er i butikken. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Lager og fabrik

  Da lagre og fabrikker ofte er store med meget høje hyldesystemer, kan man risikere at der hurtigt kan lægge sig støvpartikler, på steder hvor der ikke så ofte bliver gjort rent af medarbejderne.

  Dette gør at medarbejderne dagligt kan udsætte sig selv for mikroskopiske sygdomsfremkaldende partikler, der kan forårsage allergi og andet.

  Vi har mange års erfaring med at sørge for at der bliver gjort rent i alle kroge og områder, uanset hvor svært det er at komme til. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Få et tilbud på erhvervsrengøring- nemt og hurtigt

   Det er ret simpelt at få et tilbud fra os. Da vi har over 10 års erfaring med erhvervsrengøring, så har vi set og gjort rent i alle de typer af lokaler, der overhovedet kan eksistere i det danske landskab. Dette betyder at vi ret hurtigt kan få en god idé om hvor lang tid det tager og hvad der skal til, for at få lokaler gjort rent til jeres standarder. Efter vi har en idé om antal m2 og de forskellige elementer der skal rengøres, sender vi et uforpligtende tilbud til jer. Hvis det tilbud passer jer, så er det dét. Vi sørger for jeres rengøring fremadrettet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

   Så simpelt er det!

   Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

   Kontakt os allerede i dag

   Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe, og du kan kontakte os på tlf. nr.: 70 77 77 20, via Kontakt@renkilde.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Indhent et tilbud