fbpx

Offentlig rengøring

Vi kan varetage offentlige opgaver med de ypperste hygiejnekrav, som I har behov for. Kontakt os og vi kan sende jer et uforpligtende tilbud.


  Rengøring i institutioner

  En institution huser mange mennesker og derfor kan ophobning af støv, skidt og snavs hurtig resultere i et dårligt indeklima og sidenhen sygedage blandt både personalet såvel som beboerne.

  Det er derfor meget vigtigt, at man er grundig og hyppig i sin rengøring af disse institutioner. Støv er ofte det største problem, og i en institution er der oftest meget af det. Hos Renkilde går vi meget op i en grundig rengøring af jeres institution.

  Vi adskiller os fra andre, da vi ved hvad der kræves for at udføre et godt og grundigt stykke arbejde i netop jeres institution. Vi ønsker at levere Danmarks reneste og mest hygiejniske institution til jer.

  Vi ved hvor vigtig det er, at jeres institution bliver holdt pæn og ren – desværre bliver mange rengøringsmidler produceret af dårlig kvalitet og med stærk overparfumering. Noget der i værste tilfælde kan skabe allergi. Vi anvender derfor altid miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent på institutioner.

  På denne måde ved vi også at kvaliteten på vores rengøringsprodukter er i top, og at ingen tager skade af de rengøringsmidler som vi benytter os af.

  Hvordan foregår erhvervsrengøring?

  Step 1
  Ring eller skriv til os for at høre nærmere om hvordan vi kan gøre rent i jeres firma.
  Step 2
  Vi sender et uforpligtende tilbud inden for 24 timer efter din henvendelse.
  Step 3
  Sammen aftaler vi en dag, der passer ind jeres arbejdstid, så I kan holde fokus på det vigtige.
  Step 4
  Med din nye aftale sikrer du en fleksibel rengøringstjeneste uden binding

  Så simpelt er det!

  Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

  Rengøring institutioner

  Vi mener at en ren arbejdsplads er en investering i forretningen. Dårlige arbejdsforhold kan resultere i flere sygedage, og vi mener derfor at alle fortjener rene og pæne lokaler.

  Renkilde tilbyder at være ansvarlige for dette, således at I ikke skal tænke på andet end forretningen! Omend det drejer sig om kontorer eller produktionsfaciliteter med strengere rengøringskrav, står vi klar til at hjælpe.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Få et tilbud på erhvervsrengøring- nemt og hurtigt

   Det er ret simpelt at få et tilbud fra os. Da vi har over 10 års erfaring med erhvervsrengøring, så har vi set og gjort rent i alle de typer af lokaler, der overhovedet kan eksistere i det danske landskab. Dette betyder at vi ret hurtigt kan få en god idé om hvor lang tid det tager og hvad der skal til, for at få lokaler gjort rent til jeres standarder. Efter vi har en idé om antal m2 og de forskellige elementer der skal rengøres, sender vi et uforpligtende tilbud til jer. Hvis det tilbud passer jer, så er det dét. Vi sørger for jeres rengøring fremadrettet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

   Så simpelt er det!

   Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

   Kontakt os allerede i dag

   Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe, og du kan kontakte os på tlf. nr.: 70 77 77 20, via Kontakt@renkilde.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Indhent et tilbud