fbpx

Tæpperens- og gulvbehandling

Vi sørger for at jeres tæpper og gulve er rene og støvfrie.

Med adskillige års erfaring indenfor behandling af gulvområder, ved vi præcis hvad der skal til for at de fremstår skarpe. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.


  Rens af tæpper og gulve

  Du har investeret i et tæppe og måske endda brugt rigtigt mange penge på det, måske har du arvet et fint tæppe fra din oldemor, eller måske har du bare ikke lyst til at kigge efter et nyt.

  Hvad end dit forhold til dit tæppe måtte være, ved vi alle sammen at et tæppe ser bedst ud, når det er pænt og rent. Et tæppe bliver betrådt mange gange om dagen. Oftest sidder der meget snavs fast på et tæppe, om det er så skidt der, er blevet trådt fast, eller hvis der er blevet spildt på tæppet.

  Der kan være mange forskellige grunde til, at man vil have renset sit tæppe og her kan Renkilde hjælpe til! Vi tilbyder effektiv tæpperens til en konkurrencedygtig pris.
  Dit tæppe behøver altså ikke længere være noget du skammer dig over. Lad os tage os af det, så du har mulighed for stolt at vise dit rene tæppe frem igen!

  “Men hvad nu hvis jeg ikke har et tæppe, men derimod et gulv der skal behandles?” – Der kan vi også hjælpe til. Vi tilbyder nemlig også at hjælpe med behandling af dit gulv.

  Om det er gulvafhøvling, slibning eller overfladebehandling er underordnet. Vi står klar til at hjælpe!

  Tæpperens

  Når man skal have vasket pletter af sine tæpper, skal man sørge for at bruge det rigtige middel, i den rigtige mængde, der sidder i det rigtige tidsrum.

  Ellers kan man risikere at tæppet får et mærkværdigt udseende og mærke, der hvor pletten tidligere var. Det kan være noget så simpelt, at der nu bare er renere, der hvor man har renset pletten, i forhold til resten af tæppet.

  I værre tilfælde kan man dog komme til at afblege tæppet. Uanset om det er særlig behandling af røde vinpletter på jeres hvide kashmir tæppe, eller den regulære rengøring med vådsugning af jeres kontortæpper, så vil vi være i stand til at være behjælpelige.

  Kontakt os i dag og vi vil sende jer et uforpligtende tilbud.

  Gulvbehandling

  Gulve af forskellige arter, har brug for forskellige rengøringsmidler. Et gulv der er lavet i marmor, skal vaskes og behandles på en anden måde og med andre midler, end parketgulve i træ.

  Selv hvis man bruger det forkerte rengøringsmiddel, er det ikke altid nemt at se med det samme. Det er ofte først, når man har brugt midlet i et stykke tid på gulvet, at man opdager at gulvet faktisk har skiftet farve og ser skidt og afbleget ud.

  Og der er det ofte for sent, hvilket kan gå hen og blive en dyr fornøjelse. Det koster ikke meget at få en professionel behandling af sine gulve.


  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres gulve.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
  Vi står klar til at hjælpe med din tæpperens- og gulvbehandling! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu.


   Indhent et tilbud