fbpx

Ejendomsservice

Vi sørger for at opgange og indgangsområder til jeres boligforening eller virksomhed, er pæne og nydelige. Uanset hvor lille eller stor jeres område er, så kan vi finde en rigtig god løsning til jer.

Kontakt os i dag og vi sender jer et uforpligtende tilbud.


  Ejendomsservice program

  Vores ejendomsservice omfatter vedligeholdelse samt rengøring af jeres ejendom. Vores kvalificerede og professionelle team af medarbejdere har forudsætninger for at varetage den daglige drift og vedligeholdelse af f.eks. boliger, offentlige bygninger og erhvervsejendomme.

  Vores medarbejdere er nemlig uddannede indenfor området, og har dermed tilegnet sig alle kvalifikationer til at klare dagligdagens vedligeholdelse af jeres ejendom. Vores service indebærer mange forskellige ydelser i ejendommen. I er derfor mere end velkommen til at skrive til os og høre mere.

  “Jamen, hvordan ser jeres rengøringsproces ud og hvilke rengøringsopgaver inkluderer det?”

  Det vil vi med glæde svare på, og i det følgende afsnit kan du læse dig frem til vores typiske rengøringsproces, som naturligvis kan justeres efter jeres behov.

  Trappevask

  Få professionel trappevask fra rengøringsassistenter, der kan klare mange trapper på kort tid. Ligesom med al vores anden rengøring, så anvender vi kun højkvalitets- og miljøvenlige rengøringsmidler, der ikke indeholder stærk parfume.

  Således vil jeres trapper føles rene, uden at de lugter af mærkværdige kemikalier i lang tid efter rengøringen.
  Vi sørger naturligvis også for at jeres tæpper og lign. bliver lagt tilbage på plads, efter at vi har vasket trapperne. Da vi generelt set prøver at undgå overforbrug af vand, så hører det sig til, at der hurtigt er tørt efter trappevasken, og at der ikke føles klistret. Få rene trapper til jeres opgange.

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Gårdmand

  Til forår og sommer, så er det dejligt med en smuk gård, der har blomster og grønt foran sin bolig. Hvis man har græs og grønt i sit boligområde, så har man brug for en gårdmand.

  Disse områder har det med hurtigt at vokse ud over det hele, hvis man ikke har en gårdmand, der sørger for at give området en kærlig hånd. Det er ret tydeligt at se, hvilke områder som har en ordentlig gårdmand, og hvilke der ikke har.
  Det er dejligt at komme hjem og endda før man træder hjem til sig selv, bliver mødt velkommen af en smuk velholdt gård.

  Om efteråret er det ekstra rart, når gårdmanden har sørget for at rive alle de ekstra faldne blade væk fra gården. Når det bliver vinter, vil gårdmanden også kunne slå til og sørge for at der er rent for sne og der er kommet den rigtige mængde salt på indgange og stræder foran jeres bolig, så man ikke falder og slår sig, fordi der er glat.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af jeres gård, uanset hvilken årstid det er.

  Rengøringsplan

  Trappevask

  Trapperne er den udvidede del af vores hjem. Hvad end der måtte være af snavs på trapperne, i vores opgange, bringer vi i vores hjem idet vi træder ind af døren. Derfor er det vigtigt, at man vedligeholder hygiejnen på trapperne og i opgangene.

  Det går stærkt for trapperne at blive beskidte, og der går ikke lang tid før end der bliver fyldt med tyggegumi og cigaretskodder. Vi tilbyder derfor hos Renkilde at holde jeres trapper og ejendomme rene, således at beboerne føler sig godt tilpas.

  Vi går meget op i kundens velvære, og et rent miljø lige før man træder ind i sit hjem, bør være normen og ikke undtagelsen.

  Kerneværdier

  For Renkilde betyder værdier som tryghed, punktlighed, god kommunikation og kvalitetsydelser rigtig meget – og derfor efterlever vi også disse idealer.

  Vores kunder kan trygt stole på, at vi møder op til tiden og udfører vores arbejde med bravur. Desuden anerkender vi betydningen af god komunikation mellem os og vores kunder. Vi operer derfor altid med godt humør og et smil på læben, så vores kunder altid får en god oplevelse ud af vores ejendomsservice.

  Arbejdsopgaver

  Trappevask og rengøring i opgangen

  Fejning af fortov samt på ejendommen

  Fjernelse og håndtering af skrald

  Vinduespudsning

  Vedligeholdelse af grønne arealer

  Alle viceværtsfunktioner

  Snerydning

  Rengøring af tagrender og nedløbsrør

  Så simpelt er det!

  Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud