fbpx

Vores mission

Vi har igennem årenes løb haft en lang række forskellige kunder og dette har resulteret i både en stor erfaring indenfor rengøring, såvel som en konsekvent vækst hvert år.

Vores fokus er at virkelig lytte til vores kunder, forstå deres behov og give dem et ekstraordinært niveau af rengøring. Vores rengøringsservice er grundig, konsekvent og tilpasset efter netop dine behov.


  Vi går op i at

  Alt i en løsning

  Tilbyde en anden form for tjeneste til familier og fagfolk

  Høj kvalitet

  Levere konsekvente tjenester af høj kvalitet.

  Miljøvenligt

  Bruge miljøvenlige rengøringsmidler.

  Godt job

  Give stabile job med rimelige lønninger.

  Fokus på ressourcer

  Koncentrere vores ressourcer om at opretholde standarder.

  Kundetilfredshed i top

  Gøre dig til en yderst tilfreds kunde.

  Så simpelt er det!

  Kontakt os i dag og vi vil give jer et uforpligtende tilbud.

  Hvem er Renkilde?

  Renkilde blev grundlagt i 2018, hvorefter vi hurtigt fik bygget et ry som en af de førende leverandører af boligrengøringsløsninger.

  Om Renkilde

  Renkilde er en rengøringsvirksomhed, der tilbyder rengøringsservice – både til private og erhverv. Vi kombinerer over 10 års erfaring med vores virksomhedsfilosofi, hvilket er at kvaliteten ligger i detaljen.

  En af vores kernekompetencer er vores fokus på kvalitet. Vi sætter derfor stor ære i at uddanne vores personale, så de altid er med på de nyeste teknikker og værktøjer. Denne uddannelse foregår på vores helt egen rengøringsinstitution. Vi forlader ikke stedet, inden rengøringen lever op til vores egen høje standard.

  Vi vægter altid kundens behov højt og kundetilfredshed er en af de ting vi prioritere allerhøjest! Vi har derfor udarbejdet et system, således at det kan være brugervenligt, samtidig med at det tillader 100% gennemsigthed.

  Et af de nye spændende tiltag som vi kommer til at tilbyde er en smartphone app, med indbygget chatfunktion, så kunden har mulighed for at kommunikere med rengøringspersonalet direkte. Ydermere giver appen mulighed for at håndtere bestillinger af rengøring, administrere bestilte rengøringsopgaver, tilføje ekstra ydelser og meget, meget mere.

  Så kontakt os for et uforpligtende tilbud hvis du er interesseret i at blive en del af Renkilde-familien.

  Hvorfor vælge os?

  Vi holder af dit hus

  Vi interesserer os for dit hus renlighed og vi er ikke tilfredse, hvis du ikke er tilfreds med rengøringen.

  Vi er nær dig

  Vores rengøringsfolk kører rundt i nærmest hele landet, så uanset hvad har vi nogen nær dig.

  Vi hjælper med at flytte

  Flytter du til et nyt sted? Så kan vi hjælpe dig med at rengøre hele din nye eller gamle ejendom.

  Tøj & strygning

  Vi kan også hjælpe til med dit tøj. Har du noget der skal vaskes eller stryges, kan vi også klare det.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud