fbpx


  Vi tænker på planeten

  Hos Renkilde går vi meget op i, at vore forretning er miljøvenlig og bæredygtig. Vi mener at en ansvarlig forretning bør tage vare om miljøet og behandle det med respekt.

  Vi anvender derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler af god kvalitet, uden stærk overparfumering. Dette skåner både miljøet samtidig med at det mindsker chancen for at skabe allergi.

  Ydermere er vi meget stolte over vores vandforbrugspolitik. Vi spilder aldrig vand, og reflekterer meget over hvordan vi anvender vores vand. Hos Renkilde bruger vi derfor vand med omhu og omtanke – hver gang!

  Et grønt rengøringsfirma

  Derudover er vi en del af Danmarks Naturfredningsforening, som hjælper os med at beskytte grundvandet og drikkevandet i de danske skove såvel som i resten af landet. Dette er vi meget stolte over.

  Vi samarbejder også med OneTreePlanted, hvilket betyder at vi planter et træ for hver gang vores kunder får anvendt vores services. Vores mål er, at udligne den mængde CO2 vi udleder, således at vi på et tidspunkt når et stadie, hvor der er flere planter end anvendt CO2.

  Vi er også bevidste omkring de værktøjer vi anvender, således at vi formår at opretholde vores fokus på nedsat CO2 udledning. Vi anvender derfor nyere køretøjer, der er mere miljøvenlige, så vi udleder mindre CO2.

  Kundeanmeldelser

  ★★★★★
  Virkelig god oplevelse
  Virkelig god og serviceminded oplevelse både ift kundeservice og selve rengøringen(en flytterengøring). De trådte til samme dag vi henvendte os, da vi var blevet brændt af, af dem vi egentlig havde booket. Kan sagtens anbefale dem til andre 🙂
  trustpilot
  Monica
  ★★★★★
  Fornem rengøring af kontor
  I Plutonic Media har vi fået gjort rent ugentligt af Renkilde i over et år, som fungerer upåklageligt. Fra starten af blev der udført en grundig hovedrengøring på vores kontor, som selv vores medarbejdere bemærkede. Kommunikationen er altid god og hvis vi har særlige ønsker til rengøring bliver det altid imødekommet.
  ★★★★★
  En fornøjelse at komme hjem til
  Jeg oplever en professionalisme og agtpågivenhed, når der bliver gjort rent i min lejlighed. Det er en fornøjelse at komme hjem til. Man kan mærke, at der blevet gået grundigt til værks: gulvene er blevet vasket - og tørret efter, der er støvet af alle steder, og badeværelset skinner fint og indbydende. Renkilde er absolut anbefalelsesværdig.
  trustpilot
  Ulla Sell
  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Vi står klar til at hjælpe uanset hvilke rengøringsservice du står og mangler! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud nu. 


   Indhent et tilbud